cazare in predeal

Wiki Article



cazare suita predeal
Am fost un grup de 4 persoane, și a fost a doua oară cand am decis să ne cazăm aici. Apartamentele sunt mari, spatioase, curate. Paturile foarte confortabile, iar la ten minute de mers găsiți cele mai bune restaurante din Predeal.

Casa Hera va așteaptă sa petreceți un sejur minunat alături de cei dragi! Acceptam orice card de vacanta! Pensiunea dispune de foișor și grătar.

Am avut plăcerea de a sta la Vila Coca în Predeal pentru nine nopți și a fost o experiență minunată. Am fost cazat într-o cameră dublă Overall economy, treatment a fost întotdeauna curată și confortabilă. Gazda a fost excepțională, oferind intimitatea de care aveam nevoie și asigurând in orice fel suport.

We felt pretty comfortable and welcomed at this hotel. It is extremely cleanse, exquisite but also present day and by no means expensive. I like the ambiance during the foyer, really peaceful and chic. Obtaining breakfast there at a fair price is usually a good way to begin your working day.

Apartamentul foarte confortabil și călduros, dotat cu cele necesare unor zile cozy & liniștite, cu priveliște wonderfulă de oriunde te-ai uita. Zonă liniștită, clădirea cu apartamentele este una aranjata frumos și, la fel, un loc cu regard pentru liniștea celor cazați.

The breakfast was Great. We also cazare predeal eden savored the spa, for which the ability may be booked at an honest price tag. Sauna + jacuzzi, excellent peace following a day touring the world.

Alege sa te bucuri de frumusetea orasului Sinaia in cel mai placut mod cu Green Horizon! Apartamentul are 2 camere si un balcon cu o vedere superba. Contine toate dotarile necesare pentru a te deal with sa te simti ca acasa. Loc ...

Harmonie este o destinatie de vis, iar Casele in copac si Observatorul fac ca visul unui copil sa devina realitate, sa poata fi trait ca Grownup .

Va invitam la Casa Olga de la Paraul Rece sa va bucurati de natura. La noi gasiti liniste si multa verdeata: o perdea de brazi inconjoara mica poiana unde este amplasata casa. Aerul este curat, puternic ionizat, presiunea ...

Platinvm B&b se afla cazare robinson predeal în Predeal și oferă deviceăți de cazare cu Wifi gratuit și Television set cu ecran plat, un bar și 2 terase. La Platinvm B&b aveti zona de loosen up si spa unde veti gasi un jacuzzi de six persoane, sauna si banda ...

To check out suitable selling prices cazare predeal hotel bulevard and occupancy info, incorporate the quantity and ages of youngsters with your group to your quest.

The see within the area was sensational. A hotel that hasn't been upgraded in mai multe a while but the funds invested vs the disorders reflect this. The food items and drinks served at breakfast is of the lowest quality.

I a short while ago had the enjoyment of keeping at Casa Hera, and it absolutely vezi detalii was an unforgettable encounter. From the moment we arrived, the employees went previously mentioned and over and above to make certain our convenience and fulfillment.

Aer de Vacanta este un website Internet de calatorii, experiente si ponturi care te ajuta sa vezi lumea cu alti ochi si sa calatoresti mai mult. Parteneri

Report this wiki page